Dostava

Dostava ULAZNICA i proizvoda

Dostava se vrši putem dostavne službe na adresu koju ste naveli prilikom kupnje. Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu 30 kn.

Dostavu radimo na području cijele Republike Hrvatske uključujući i otoke.

Dostava svih ulaznica za Hair Expo biti će jednokratno najkasnije 2.mjesec 2019.

Svi kupci naručenih, rezerviranih i plaćenih ulaznica, kupljenih iz država izvan Republike Hrvatske, biti će obaviješteni mailom o preuzimanju ulaznica na ulasku u Zagrebački Velesajam, za vrijeme trajanja Beauty Hair Expo sajma.

Informacije o statusu Vaše narudžbe te o preuzimanju ulaznica možete dobiti na telefon +385 1 6554 665 radnim danom od 8 do 20h, subotom od 8 do 13h.

Ostali proizvodi iz webshopa HairExpo:

Naručeni proizvod pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti nama.

Kupac je obavezna, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Iznimni raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. Molimo, provjerite raspored i mogućnost dostave na otoke prije kupnje.