/ od /   Novosti / 0 Komentari

FRIZERSKA REPEREZENTACIJA SRBIJE NA HAIR EXPO ZAGREB

Zagrebački Hair Expo, dvodnevni frizerski show otvara Barber reprezentacija iz Srbije, u subotu 9.3.2019. od 10:30 sati u paviljonu 8 Zagrebačkog Velesajma, u sklopu Beauty & Hair Expo Sajma

 

NIKOLA RADOJEVIĆ je Beogradski frizer rođen 1988. godine, pohađa ,,Školu za negu lepote” u Beogradu. Frizerskim poslom se bavi dvanaest godina i vlasnik je uspješnog ,,Barber shop-a BERBERINJO.

Sudjeluje na više Drzavnih i regionalnih natjecanja te je ostvario izuzetne rezultate, kao i na Svjetskom prvenstvu frizera u Parizu 2018 godine kao reprezentativac muškog tima gde su osvojili peto mjesto u svijetu, što je do sada najveći uspjeh muške frizerske ekipe na Svjetskim natjecanjima.

Nikola Radojevic. Barber cut i hair tatoo. Nikola je reprezentativac u tim disciplinama. Pripada ekipi mladih ljudi koji promovisu trendive za musku populaciju. Predstavice se u Zagrebu sa jos jednim kolegom iz tima. Njegovo ime je Jovan Dedjanski

JOVAN DEDJANSKI, član NovoBeogradskog frizerskog kluba, član frizerske reprezentacije Srbije.

Sudjeluje na natjecanju OMC Hair World 2018 u Parizu te osvaja 5. mjesto u kategoriji muška komercijalna moda.

Pobednik natjecanja “Nikola Bizumić” 2018 u Novom Sadu, 1.mjesto na temu hair tatoo,1. mjesto na temu komercijalna moda, te 3.mjesto na temu barber cut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedjelja 10.3.2019. “Serbia hair open”

ALEKSANDAR ŠATEV – vlasnik salona Šatev “RedHair” punih 13god, a 25godina radnog iskusta, dugo godina natjecatelj, kasnije i trener kluba frizera NBKF kao i reprezentacije Srbije.

Vrhunac natjecanja; osvaja 1.mesto Open Cup – prvenstvo države, 2004. Godine na temu modno šišanje. Stekao veliko iskustvo uz Reprezentaciju Srbije kao natjecatelj, a kasnije i kao međunarodni ŽIRI i danas akrivno sudjeluje na svim frizerskim događajima kako u zemlji tako i u regiji pa i u inozemstvu sa reprezentacijom Srbije.

BRANISLAV KOMAZEC – frizer majstor iz Veternika, sa 19 godina iskustva u struci, organizira sa kolegom Branislavom Babićem; Serbia Hair Open Fair u Novom Sadu.
U nekoliko uspješnih godina, ugostili su stotinjak izlagača, na 30 velikih pozornica predstavili su više od dvije stotine frizerskih edukativnih show programa, za preko dvije tisuće posjetitelja.
U Privatnoj frizerskoj školi “Vojkan” glavni je edukator za sve etape rada, od osnovnih do naprednih lekcija frizerstva.
1. mjesto na natjecanjima osvojio je 5 puta, te 2.mjesto na natjecanjima osvojio je 4 puta. Natjecatelj je nagrađene ekipe koja je predstavljala Srbiju na OMC Hairworld 2006. u Moskvi te 2008. na OMC Europe u Milanu.
Nastup Branislava Komazeca i Aleksandra Šateva pogledajte na velikoj pozornici Hair Expa, u nedjelju 10.3.2019. od 11,45h.
NIKOLA RADOJEVIĆ: Svojim radom, trudom, pozrtvonoscu, predanoscu i ljubavlju prema nasoj profesiji kao i sjajnim rezultatima koje smo postigli Što pojedinacno, Što zajedničkim radom i trudom, odabrani smo da bas mi predstavimo nasu struku na način kako to rade oni kojima ,,frizeraj” nije ,,posao” već ljubav.
Čast mi je što ću sa svojim kolegom Jovan Joca Frizer Dedjanski otvoriti ovogodišnji HAIR EXPO ZAGREB 2019.
Drugog dana od 11:45 – 12:15 nastupiće ekipa Serbia Hair Open-a Komazec Branislav i Aleksandar Satev .
Ne mogu da završim a da ne pomenem one zbog kojih smo tu gde jesmo. Bane Babic Predsednik frizerskih klubova Srbije, Vlada Vergas Frizerska Akademija Vergas, trener muskog frizerskog tima Srbije, medjunarodni i Svetski priznati trener i ziror. Hvala jos jednom! Vidimo se 09.03. u Zagrebu.

Podijeli


Odgovorite