/ od /   Novosti / 0 Komentari

Hit tehnika bojanja – balayage

Vratimo se na početak priče o ovim danas, super popularnim pramenovima.. Pokušajte zamisliti sedamdesete godine, u Francuskoj- Pariz! Bienvenue! Dobrodošli u jedan od glavnih središta mode, gdje nastaju beauty trendovi koje obožavaju dame širom svijeta. Baš u ovom modnom središtu je i nastao balayage, kojeg danas podjednako obožavaju i klijenti i frizeri, jer vam se jako brzo zavuče pod kožu.

Cilj ove tehnike je naglasiti vašu prirodnu ljepotu i konture lica. Prijelaz između pramenova odajem dojam prirodnosti, a vaša kosa izgleda kao da je oslikana zlatnim zrakama sunca koje ste „uhvatili na plaži uz koktel u rukama“. Na korijen kose se nanosi tanki sloj boje, a pri vrhu kose deblji sloj, kako bi se naglasio taj prijelaz, a istovremeno kako bi se pratile linije vaše kose. Na taj način pramenovi izgledaju kao da su posvijetlili prirodnim putem. Balayage savršeno pristaje i ravnoj i valovitoj kosi.Isto tako, potrebno je napomenuti da balayage nije namijenjen samo plavušama. Djevojke s crnom kosom, brinete pa i crvenokose, mogu se okušati u promjeni svojeg looka i probati balayage tehniku, koja će definitivno osvježiti vašu kosu, iako ste je do sada već isprobali.

 

Jennifer Lopez, Julia Roberts i Heidi Klum, samo su neke pobornica ovog trenda koji osvaja naša srca! A sada će i osvojiti pozornicu na Beauty & Hair Expo sajmu, u subotu 7.3. Stručnjaci iz svjetski poznate akademije TONI&GUY pokazat će vam „svoju“ tehniku balayage-a. U nastavku možeš pogledati boje koje ćeš imati priliku vidjeti i na sajmu.

Vidimo se!

 

Podijeli