/ od /   Novosti / 0 Komentari

Jon Wilsdon je pravi primjer da će te talent i predani rad dovesti do ostvarenja snova

Danas u vrijeme, brzih promjena i razvoja tehnologija, edukacija i profesionalni razvoj su puno jednostavniji. No, uz cjeloživotno učenje i predani rad, talent je ono što vas može istaknuti.

Dobar primjer za to je Jon Wilsdon, koji je svoje djetinjstvo proveo na farmi Summerseat, gdje je i prikupljao džeparac  kako bi  nabavio svoje izdanje modnog časopisa Vogue. Priznaje kako je moda oduvijek bila njegova strast i da je dan danas ona njegov glavni izbor  inspiracije. Danas, kada je jedan od značajnijih imena u TONI & GUY-u, prisjeća se vremena kako bi vikendima posjećivao Manchester i gledajući izloge međunarodno priznate akademije, maštao da jednog dana bude dio tima, koji će raditi na svjetski poznatim revijama kao što su London Fashion Week.

Jon se je već 2003. pridružio obitelji TONI&GUY kao stilist u salonu Manchester Essensuals i ubrzo napredovao do pozicije Artistic Director & Educator. Istaknuo  se je svojim inovativnim pristupom frizerstvu i zadivio čitavu akademiju. Danas ovaj mladi čarobnjak, putuje po čitavoj Aziji, Europi te Bliskom Istoku gdje radi na modnim revijama i veliko broju snimanja.S obzirom na to da je u svojoj životnoj i poslovnoj karijeri postigao do sada mnogo, moglo bi se reći da je moda i frizerstvo njegov način života, što je potvrdila i nagrada „Britanskog frizera godine“ koju je dobio 2019. godine, a prethodne dvije godine bio je jedan od finalista.  U nastavku vam donosimo neke od njegovih pobjedničkih radova, pa najbolje da procijenite sami.

« 1 od 2 »

Jon će nas  u nedjelju, 8.3. na Zagrebačkom velesajmu upoznati sa svojim talentom te kroz LOOK & LEARN seminar, upoznati s posljednjim trendovima koji će prevladati u 2020-oj .

Beauty & Hair Expo Zagreb sajam nam omogućava da se upoznamo i inspiriramo s radovima svjetski poznatih stručnjaka, pritom da razmijenimo iskustva relevantna za našu struku, kako bi se nakon sajma vratili u svoje salone napunjeni novom, pozitivnom energijom koju ćemo iskoristiti na svojim novim  kreacijama.

 

 

Podijeli