/ od /   Novosti / 0 Komentari

Label.m, službeni brend za njegu kose London Fashion Weeka, stiže na Hair Expo Zagreb!

Strast prema kreativnom izražavanju putem kose te želja za pružanjem vrhunske njege bile su pokretačka snaga iza nastanka brenda label.m sad već davne 2005. godine. Iza njega stoje iskusni Toni Mascolo te Sacha Mascolo-Tarbuck, zvijezde britanske i svjetske frizerske scene, koji su svoje ogromno znanje pretočili u liniju inovativnih proizvoda iza kojih stoje nove tehnike stiliziranja kose.

Već više od desetljeća label.m je predvodnik svjetskih trendova koji nove kolekcije s modnih pista uspješno translatira na kosu te ih na taj način nadopunjuje. Londonski bunt, naglašena individualnost te artistički izražaj od početka su okosnice label.m-ovog visoko prepoznatljivog identiteta, a iza samih proizvoda stoji najsuvremenija tehnologija koja koristi snagu prirodnih ekstrakata i esencijalnih ulja kako bi kosi pružila efikasnu njegu i besprijekorne rezultate prema njenim specifičnim potrebama.

Edukacija je također jedna od ključnih vrijednosti label.m-ove filozofije, koja njeguje i potiče kreativnost i razvijanje individualnog stila ne samo među frizerima, već i među njihovim klijentima. Label.m predano educira frizere kroz čak 24 frizerske akademije diljem svijeta, a ove godine konačno stižu i u Zagreb!

Iskusnim frizerima dobro poznata Efi Davies nastupit će na Hair Expou Zagreb kao predvodnica avantgardne frizerske struje i label.m-ova međunarodna umjetnička direktorica koja iza sebe ima nebrojena visoko rangirana modna događanja, editorijale i suradnje s dizajnerima kao što su Vivienne Westwood i Jean Pierre Braganza. Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme i osigurajte mjesto u prvim redovima, jer ovu edukaciju ne smijete propustiti!

Podijeli


Odgovorite