/ od /   Novosti / 0 Komentari

Novo na sajmu – label.m Infinity 4D za frizure s crvenog tepiha

Glamurozna dodjela Oscara ove godine bila je zanimljiva kad je beauty look u pitanju. Hollywoodske zvijezde zasjale su uz make up i elegantne frizure. Dok je u jednom periodu, crvenim tepihom dominirala klasična, ravna kosa, ove godine prevladali su prirodni valovi u retro duhu. Pravilo – što prirodnije to bolje! No, kako postići taj look? Otkrivamo vam u nastavku.

Novitet na tržištu je label.m 4D Infinity Waver koji je savršen profesionalni frizerski alat za kosu svih tipova, uključujući tanku i osjetljivu kosu, a rezultat je svileni izgled bez statičkog elektriciteta. Uz 4D Infinity Waver stvorite beskrajne stilove prirodnog izgleda, od blagih i dekonstruiranih valova, do klasičnih dubokih valova za glamurozni volumen. Ovalni profil figara, ekstra dugačak, za lako oblikovanje od srednje do ekstra duge kose, osigurava ravnomjernu raspodjelu topline kako bi se zaštitila kosa od toplotnog oštećenja. Teflon na površini figara osigurava jednoliku distribuciju topline, štiti kosu od eventualnih oštećenja, zaglađuje je kako bi spriječila zapetljavanje.


Indira Schauwecker , jedna od popularnijih stručnjaka iz TONI&GUY akademije, kosu ima u malom prstu. Potraga za savršenom frizurom uvijek nas odvede na njezin Instagram profil, na kojem smo pronašli frizure inspirirane Hollywoodskim ljepoticama s Red Carpeta kao što su Scarlett Johansson, Margot Robbie, Penélope Cruz … Indira će vam na Beauty & Hair Expo, od 7. do 8.3. pokazati kako stilizirati kosu, uz pomoć 4D Infinity Wavera i label.m styling proizvoda za kojom će definitivno svi okrenuti. Ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu za njezin LOOK&LEARN seminar, jednim klikom kupite možete ju na stranici.
Vidimo se na sajmu!

Podijeli