/ od /   Novosti / 0 Komentari

Saphira Mineral Mud maska koju će te obožavati

Uz previše topline ili hladnoće, bojenje, pramenove i dnevno oblikovanje – naša kosa je pod golemim pritiskom. Svi tretmani utječu na njezino zdravlje, sjaj i izgled. Pitanje koje smo najvjerojatnije čuli od svog frizera glasi: „A kako se vi brinete za svoju kosu? “ U razgovoru koju slijedi, termin tretman kose ili maska za kosu zasigurno će te spomenuti barem jednom. No, tretmani za kosu zahtijevaju više vremena i novca, stoga je bolje rješenje maska za kosu! Što taj dragocjeni proizvod za njegu doista čini i kako se nanosi pročitajte u nastavku.

Maska za kosu je posljednje utočište za sve kojima je očajnički potrebna pomoć oko obnove kose. Intenzivna krema za njegu koja se nanosi na vlažnu kosu nakon pranja šamponom i ispire se nakon određenog vremena. Spoj aktivnih sastojaka različit je i ovisi o namjeni proizvoda. Veliki broj maski obnavlja oštećenja koja su nastala unutar strukture vlasi, kao i njezinoj površini. Vitamini, veliki broj proteina, biljna ulja poput arganovog ili bademovog hidratiziraju vašu kosu i daju joj predivan sjaj. U čemu je zapravo tajna? Zahvaljujući sastojcima za obnovu, vaša će kosa nakon korištenja postaje čvrsta i glatka, a kovrčavoj kosi maska vraća živost.

Kako ispravno nanijeti masku za kosu:
1. Operite kosu i zatim je malo posušite ručnikom.
2. Nanesite masku na vlažnu kosu i pustite je da djeluje od 5 do 15 minuta.Bilo bi poželjno da je nanesete češljem sa širim zupcima i zatim omotajte ručnik oko glave. Toplina će pomoći aktivnim sastojcima da budu učinkovitiji.
3. Kosu isperite temeljito mlakom vodom.

Jeste li čuli za Mineral Mud, super proizvod kojeg hvale i preporučuju svi stručnjaci za kosu i frizeri? Mineral Mud je najnoviji tretman dubokog iscjeljivanja s 26 esencijalnih minerala. Tih 26 minerala dobiveni su iz Zemljine jezgre, preciznije iz njezine najniže točke – Mrtvog mora. Uz minerale, maska je obogaćena keratinom, vitaminom E koji stimulira cirkulaciju vlasišta, čini ga mekšim te uljem makadamije, koji uklanja elektricitet, pruža zaštitu od UV zračenja i pomaže pri lakšem oblikovanju kose. Mineral Mud obavija svaki pramen kose slojem vlage čime se dobiva veća vitalnost i živahnost te se potiče regeneracija folikula. Važno je istaknuti da svi Saphirini proizvodi ne sadrže sulfat i paraben, pa tako ni ova maska. Moramo priznati da Mineral Mud više od maske, ona je spasilac kose, a za to je i dobila nagradu The 2019 Beauty Launchpad Readers Choice Awards Winners u kategoriji „najbolje maske“.

Na Beauty & Hair Expo, imat će te prilike upoznati se novitetima i trendovima iz svijeta frizerstva, te različitim preparatima za njegu kose koje vrijedi imati na policama svoga salona. Jedan od takvih “must have” preparata je i Mineral mud maska, uz koju će kosa vaših klijenata zablistati uz ugodnu, nenametljivu aromu. Vrijedi isprobati, zar ne?

 

Podijeli