/ od /   Novosti / 0 Komentari

Tetovaže za kosu? Nas su oduševile!

Do 90-ih godina, tetovirali su se više – manje sumnjivi tipovi, kao što su bivši zatvorenice ili s druge strane, mornari, vojnici, kojima su tetovaže predstavljale jednu vrstu rituala.  No, danas su izrazito popularne, naročito kod mladih ljudi. Tetovaže su dobar način za izražavanje svog stava, no ako se prvi put odlučujete ukrasiti tijelo, pritisak odabira one prave može vas stajati živaca.

No niste li sigurni jeste li spremni na taj korak ili se možda s druge strane bojite igle i ne volite bolne jednosatne postupke, možda imamo rješenje za vas! Jeste li čuli za „hair tattoo“ ? Uz dobrog majstora, škare, britvica ili mašinica mogu od vaše kose, oblikovati različite simbole, slike ili reljefe, koji će istaknuti vašu osobnost. Tetovaže na kosi su energične, živopisne i maštovite.

Iako „hair tattoo“ nije trend za koji će se svako odlučiti  jer ipak priznajemo potrebno je imati malo više hrabrosti i otkačenosti za ovakav styling koji traje otprilike mjesec dana, prema objavama na društvenim mrežama, kao što je Instagram – osvojio je mnoga muška srca. Američki reper, tekstopisac, Kanye West jedan je od modernih pokretača stila te je tako među prvima pred svoje obožavatelje upravo izašao s ovom inovativnom frizurom. Tako modni urednici diljem svijeta naglašavaju kako je „hair tattoo“ izniknuo iz carstva rap mode, u New Yorku i Los Angelesu, no mnogi blogeri i stilisti doveli su ga na jedan novi nivo, što će te imati prilike i vidjeti na Beauty & Hair Expo 2020, na kojem će vam regionalni i svjetski prvak 2018. i 2019. Saja majstor te super kreativan Kenan Team pokazati svoje umijeće ovog zaista zanimljivog šišanja i stiliziranja kose. Stoga ako želite vidjeti zadivljujuće frizure, svako svratite na sajam! A prije toga pogledajte impresivne radove Saje Majstora i Kenan Teama!

Podijeli