fbpx
Hair Expo Zagreb

Načini plaćanja

1. Kreditne kartice

  • jednokratno American Express, Diners, MasterCard, VISA, Maestro ili Discover karticom
  • od 2- 6 rata putem American Express kartice
  • od 2-12 rata putem Diners kartice
  • od 2-12 rata putem VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a
  • nakon što ukucate 4 znamenke svoje kartice, pojaviti će se opcije rata koje su po toj kartici odobrene. Ova web stranica ne utječe na broj odobrenih rata.

2. Opća uplatnica / Internet bankarstvo / Virmanski
 U polje “Napomena u košarici upišite OIB ako trebate R1 račun.

3. Pouzeće – gotovinom prilikom preuzimanja.
Budući da se ulaznice za HairExpo ne šalju odmah nakon kupnje, već jednokratno prije sajma, kupnja sa opcijom plaćanja POUZEĆEM smatra se rezervacijom ulaznice. Svi će kupci biti obavješteni mailom o protokolu preuzimanja i/ili slanja ulaznica prije sajma.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

HairExpoZagreb webshop koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

 

 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Ista kartica, dodatna online sigurnost.

PBZ Card je uveo novo osiguranje za svoje korisnike: jamstvo sigurne online kupnje. To osiguranje omogućuje da maksimalno koristite kupnju na Internetu, a istovremeno uživate u osjećaju sigurnosti. PBZ Card stoji iza svake Vaše kupnje, garantira sigurne transakcije i štiti Vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini osobno, telefonskom narudžbom ili na Internetu.

 

 

Verified by Visa je nova uslugu koja Vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost.
Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.

Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na “submit”. Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna.
Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.

 

MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCarda i izdavatelja Vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online.

Svaki puta kada plaćate online Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.