Jon Wilsdon

Osobni profil

Dinamičan i izuzetno talentiran član TONI&GUY akademije, Jon Wilsdon, priključio se timu 2003. godine i ubrzo napredovao do pozicije Artistic Director and Educator u TONI&GUY Akademiji u Manchesteru.

Uloge

S obzirom da je International Artistic Director i Senior Stylist u Deangate TONI&GUY salonu, Jon je menadžer akademije u Manchesteru gdje drži stručne tečajeve za frizere i frizersko poslovanje za sjevernu Englesku. Ujedno je i ambasador za profesionalne frizerske proizvode za njegu kose Label.m te često sudjeluje u televizijskim emisijama i seminarima kako bi širu javnost upoznao s prednostima koje imaju Label.m proizvodi.

Jon kao dio impresivnog tima TONI&GUY radi na modnim revijama i snimanjima po čitavoj Aziji, Europi te Bliskom Istoku.

Profesionalni put

Jon se pridružio obitelji TONI&GUY kao stilist u salonu Manchester Essensuals 2003. godine, gdje je brzo napredovao do višeg stilista i naposljetku do pozicije Salon Trainer. Kao strastveni edukator i učitelj, koji je poučavao i mentorirao mlade perspektivne pojedince, Jon se istaknuo svojim inovativnim pristupom frizerstvu i zadivio Akademiju TONI&GUY. Nakon što je završio sa Art Directors Training u Londonu i Art Director Presentation, osigurao je svoje mjesto unutar svjetski poznatog tima TONI&GUY.

Nagrade

U studenom ove godine, Jon je osvojio nagradu za Britanskog frizera godine. U istoj kategorij plasirao se je u finale i 2016. i 2017. godine

Backstage događanja

Jon jako brzo postaje rado viđeno lice na modnim eventima. Svoj talent pokazao je na London Fashion Weeku, kao i na revijama Gilesa, Acnea, Matthew Williamsona, Topshopa, Vivienne Westwood, Sophie Webster te Petra Pillotta.

Ostala postignuća

Jon je bio jedan od članova u žiriju u svjetski poznatim TV show emisijama,  kao što su The Clothes Show Love i Britain’s Next Top Model.

  • Ime i prezime Jon Wilsdon
  • Radi za Toni & Guy
  • Titula International Art Director