fbpx
Hair Expo Zagreb

NAJAVE HAIR EXPO ZAGREB 2019.

Beauty & Hair Expo 8.-10.3.2019.

na Zagrebačkom Velesajmu

Najveći regionalni sajam, na preko 13.500 kvadrata, na Zagrebačkom Velesajmu, posvećen novitetima i novim trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look & learrn edukacije i seminare. Nova sve modernija vremena koja se brzo mijenjaju zahtjevaju i novi prilagođeni pristup. Beauty & Hair Expo kvalitetu tradicije diže na novu razinu i otvara vrata promjenama.

Održavanje edukacija prema svjetskim standardima

Svjetski priznati i nagrađivani edukatori

Look & learn seminari

Prezentacije novih tehnika i stilova

Motivacija i inspiracija mladim talentima i onima koji žele napredovati u struci

Izgradnja imidža

Nove prilike i mogućnosti

VODEĆE REGIONALNO DOGAĐANJE FRIZERSKE, KOZMETIČKE, NAIL I WELLNESS INDUSTRIJE

Nove generacije frizera i tehničara žele novi tip sajmova!

  • Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih u svijetu, Hair Expo je mjesto KOMUNIKACIJE, POVEZIVANJA, STRUČNIH EDUKACIJA, SEMINARA O TRENDOVIMA U INDUSTRIJI.
  • Osiim struke, prilika je naučiti teoriju o POSLOVANJU salona, prilagođavanje potrebama tržišta, približavanje mladim klijentima po ciljnim skupinama.
  • Donosimo Inspiraciju kroz edukacije o novim tehnikama šišanja i bojanja te nove opreme vrhunskog dizajna prilagođenog zahtjevima moderne arhitekture
  • Pratimo svijest mladih; donosimo proizvode i opremu od recikliranih materijala, koji se koriste u salonu, kako bi očuvali okoliš.
  • Motivaciju donose vrhunski prezenteri, predvodnici struke; preuzmite novi pristup struci, inspirirani fotografijama, videima, tehnikama, koje koriste u vlastitom radu.

Programi će se održavati u četiri paviljona na prostoru Zagrebačkog velesajma. Posjetite preko 400 inspirativnih izlagača na više od 13.500 m2 izložbenog prostora.

Od petka do nedjelje, od 8.3. do 10.3.2019. možete na štandovima u 4 paviljona isprobati opremu za frizerske salone i wellnes spa oaze, planirati svoje buduće investicije i unaprijeđenje poslovanja te iskoristiti posebne sajamske pogodnosti i popuste.

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti edukativni dvodnevni program HairExpo koji će se odvijati u paviljonu 8 na više od 2.500m2 kreativno uređenog show edukacijskog prostora na kojem će nastupati više puta nagrađivani internacionalni svjetski poznati frizerski stilisti
Kevin Luchmun,
Indira Schauwecker,
Efi Davies,
Guy Tang,
domaći Kanso Akademija Zagreb,
Sandra – Cokie the Barber,
Nikola Radojević i Jovan Bedanski,
Ivan Duda i mnogi drugi.